Tepertő Specialitások

Képzeljen el egy remek finomságot amely ötvözi a tepertő remek ízét, fehérjében rendkívül gazdag és diétázók számára is javasolt. Ez már olyan remek, hogy alig hihető. Az étkezési tepertő finom íze igen csábító, de tartalmassága és igen magas zsírtartalma miatt nem alkalmas étkezések közötti nassolásra, sőt főétkezésként sem tanácsos túl gyakran fogyasztani.

Mi megtaláltuk a megoldást a problémára! Az alábbiakban meg fogjuk önt győzni miért is fogyaszthatja bátran a tepertő pörc készítményünket, amely étvágycsökkentő hatású, hiszen fogyasztása jelentős teltség érzetet vált ki. Egy adag tepertő pörc magasabb fehérje és alacsonyabb zsírtartalmú, mint egy adag mogyoró? Ha ezt a tényt meglepődéssel fogadja, nincs vele egyedül. E táplálék valós értéke hosszú ideig félreértés tárgyát képezte.

100 gramm sertés töpörtyű 70,3 gramm fehérjét tartalmaz . Ez, valamint a 0,24 gramm szénhidrát teszi a tepertő pörcöt jó választássá a magas fehérjetartalmú diétát követők számára. Mivel a tepertő pörc gyakorlatilag nem tartalmaz szénhidrátot, a glikémiás válasz nulla, így fogyasztható cukorbetegek által is, akik szeretnének élvezni egy ropogós snacket. Micsoda ajándék ez azok számára, akiknek folyton figyelniük kell minden falatot.

Megjelenítve 8 eredmény

Kiemelt Termékünk – Pörc

Tepertő-pörc snack

A speciális eljárással készített tepertő pörcöt magas fehérjetartalma és alacsony zsírtartalma alkalmassá teszi két étkezés közötti nassolásra, diéták kiegészítésére.Recept Ötletek

Mexikói sajtos mártogatós (dip)

Mexikói sajtos mártogatós (dip)

Hozzávalók 4 fő részére. • 15 dkg bacon (szeletelt) • 2 Tovább

Liza Snack Hírek

new

Megújult honlapunk!

Megújult honlappal várjuk kedves érdeklődőinket. Az új külső mellett, hasznos információkat tovább

Nyilatkozat

Ezúton tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a cégünk által gyártott termékek, a tovább