Snackek

Snack sokféle van, a mi egyediségünk abban rejlik, hogy készresütött és félkész változatban is kínáljuk burgonya snackjeinket. Minden háziasszonnyal előfordult már hogy gyorsan finom, tartalmas nassolnivalót kellett a váratlan vendégek elé tenni. Ilyenkor remek megoldás a Liza Kft. Snack termékcsaládja, amelyből a gondos kezek minden eshetőségre tárolnak néhány csomaggal a spájzban.

Esztétikus, izgalmas, étvágygerjesztő színekben és íz variácókban egyszerű megoldás a vendéglátás megkönnyítésére. A termékeink változatos formái és ízei elengedhetetlen kelléke lehet egy esti beszélgetésnek, izgalmas filmnézésnek, vagy egy váratlan baráti látogatásnak. Eltarthatósága hosszú ideig biztosítja a háziasszonyt, hogy ne kerüljön váratlan helyzetbe sem a család sem a vendégek előtt. Fiatalok, agglegények konyhájának pedig elengedhetetlen kelléke ez a finomság mely bármilyen bulit energiával tud ellátni akár főétkezés nélkül is.

Megjelenítve 2 eredmény

 • Party BOX


  Kategóriák: .

  Liza Snack Party Box tartalma: 20 db BBQ Hullám 35g, 20 db Sós Hullám 35g

  40 burgonya snack, mely ideális kelléke lehet 1-1 házibulinak!

 • Snack sonkás 50g (csak bolti forgalmazás)

  CSZ: 5997600300621.
  Kategóriák: .
  Címkék , , , , .

  Minden háztartásban előfordult már hogy gyorsan finom, tartalmas nassolnivalót kellett a váratlan vendégek elé tenni. Ilyen estekben lehet megoldás a Liza Kft. Snack termékcsaládja. Esztétikus, izgalmas színekben és ízvariácókban kínálunk egyszerű megoldást a vendéglátás problémáira.

Kiemelt Termékünk – Pörc

Tepertő-pörc snack

A speciális eljárással készített tepertő pörcöt magas fehérjetartalma és alacsony zsírtartalma alkalmassá teszi két étkezés közötti nassolásra, diéták kiegészítésére.Recept Ötletek

Mexikói sajtos mártogatós (dip)

Mexikói sajtos mártogatós (dip)

Hozzávalók 4 fő részére. • 15 dkg bacon (szeletelt) • 2 Tovább

Liza Snack Hírek

new

Megújult honlapunk!

Megújult honlappal várjuk kedves érdeklődőinket. Az új külső mellett, hasznos információkat tovább

Nyilatkozat

Ezúton tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a cégünk által gyártott termékek, a tovább