Kukoricapelyhek

A Liza Kft első sikerterméke a “Kuki” néven befutott kukoricapehely volt. Gyermekkorunk klasszikus, ismerős csemegéje. Eleinte csak sós ízesítéssel forgalmaztuk. A feltámadó fogyasztói igényre válaszolva a későbbiekben sajtos és paprikás, baconos ízesítéssel is piacra dobtuk mindenki megelégedésére.
A kukoricapehely-csemegék fogyaszthatók étkezések között az éhség csillapítására éppúgy, mint vendégváráskor vagy utazáskor nassolva.

Ropogós állaga amely a szájban lágyan elolvadva zamatos egyedi ízzel ajándékozza meg ízlelőbimbóinkat, kedveltté teszi minden korosztály számára.

Könnyű fogyaszthatósága és emészthetősége, kedvező ára valamint a tény, hogy nem tartalmaz tartósítószert a pici babától az idős korosztályig kedveltté tette. Hosszú szavatossággal, kiváló minőségű alapanyagokból készítjük, ezzel garantálva a remek minőséget.

Megjelenítve 3 eredmény

Kiemelt Termékünk – Pörc

Tepertő-pörc snack

A speciális eljárással készített tepertő pörcöt magas fehérjetartalma és alacsony zsírtartalma alkalmassá teszi két étkezés közötti nassolásra, diéták kiegészítésére.Recept Ötletek

Mexikói sajtos mártogatós (dip)

Mexikói sajtos mártogatós (dip)

Hozzávalók 4 fő részére. • 15 dkg bacon (szeletelt) • 2 Tovább

Liza Snack Hírek

new

Megújult honlapunk!

Megújult honlappal várjuk kedves érdeklődőinket. Az új külső mellett, hasznos információkat tovább

Nyilatkozat

Ezúton tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a cégünk által gyártott termékek, a tovább