Burgonyaszirmok

A burgonya igen kedvelt étel, főleg ha ropogós és csupa élvezet az íze. A mai burgonya chips „őse” eredetileg vékonyra szelt és zsírban vagy olajban kisütött burgonya volt . Ma már mindehhez a legjobb minőségű burgonyából készült burgonyapelyhet használjuk fel. A burgonyát, amelyből készül kifejezetten erre a célra termesztik, komoly minőségellenőrzési rendszer alkalmazásával, a higiéniai szabályok magas szintű betartásával.

Komoly tévedés az a közkeletű elképzelés hogy a burgonyaszirmoknak semmi köze a burgonyához. A valóságban a burgonyaszirom nevű finom lemezes szerkezetű, vagy lisztes állagú, sárgás színű, minőségét igen sokáig megőrző étel alapanyagból készül melynek a minőségtől függő mennyiségben burgonya az alapanyaga.

Azért, hogy ön a legjobb ízű burgonyaszirmot fogyaszthassa cégünk a fokozott minőségi elvárásoknak megfelelően a kapható legjobb minőségű pelyhet felhasználva, állítja elő termékeit, így garantálva a legnagyobb élvezeteket a fogyasztó számára. Burgonyatartalom több mint 60%. A komoly só többlet bevitel elkerülése érdekében már évek óta alkalmazzuk a megfelelő íz- csökkentett sótartalom technológiát, amellyel megőrizve a kellemes sós-burgonyás ízt ezzel a szervezet terhelését drasztikus mértékben nem növeljük.

Megjelenítve 5 eredmény

Kiemelt Termékünk – Pörc

Tepertő-pörc snack

A speciális eljárással készített tepertő pörcöt magas fehérjetartalma és alacsony zsírtartalma alkalmassá teszi két étkezés közötti nassolásra, diéták kiegészítésére.Recept Ötletek

Mexikói sajtos mártogatós (dip)

Mexikói sajtos mártogatós (dip)

Hozzávalók 4 fő részére. • 15 dkg bacon (szeletelt) • 2 Tovább

Liza Snack Hírek

new

Megújult honlapunk!

Megújult honlappal várjuk kedves érdeklődőinket. Az új külső mellett, hasznos információkat tovább

Nyilatkozat

Ezúton tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a cégünk által gyártott termékek, a tovább