Mexikói sajtos mártogatós (dip)

Mexikói sajtos mártogatós (dip)
Kategória: Recept Ötletek

Hozzávalók 4 fő részére.

• 15 dkg bacon (szeletelt)
• 2 gerezd fokhagyma
• 1 közepes fej vöröshagyma
• 0.5 közepes db piros kaliforniai paprika
• 30 dkg paradicsom
• chili vagy erőspista
• 0.5 teáskanál római kömény (őrölt)
• 0.5 teáskanál oregánó
• só ízlés szerint
• 1 teáskanál worcestershire-szósz
• 45 dkg krémsajtsajt (pl:mascarpone)
• 1 csokor petrezselyem
• 4 csomag Liza Pörc

Elkészítés:
1. A baconcsíkokat serpenyőben kis lángon ropogósra sütjük, majd papírtörlőn lecsepegtetjük, összetörjük.
2. A kisült zsírra rakjuk az apró kockákra aprított hagymát, fokhagymát, paprikát, paradicsomot, majd puhára pároljuk.
3. Fűszerezzük pici sóval, római köménnyel, oregánóval és chilivel (utóbbit akár ki is hagyhatjuk).
4. Öntünk hozzá egy kevés Worcestershire szószt és pár másodpercig még rotyogtatjuk.
5. Hozzáadjuk a sajtot és felolvasztjuk.
6. Végül a sajtszószba keverjük a bacondarabokat és az apróra vágott petrezselymet is.
7. Liza Pörc-el mártogatva fogyasztjuk.

Vélemény, hozzászólás?

Kiemelt Termékünk – Pörc

Tepertő-pörc snack

A speciális eljárással készített tepertő pörcöt magas fehérjetartalma és alacsony zsírtartalma alkalmassá teszi két étkezés közötti nassolásra, diéták kiegészítésére.



Recept Ötletek

Mexikói sajtos mártogatós (dip)

Mexikói sajtos mártogatós (dip)

Hozzávalók 4 fő részére. • 15 dkg bacon (szeletelt) • 2 Tovább

Liza Snack Hírek

new

Megújult honlapunk!

Megújult honlappal várjuk kedves érdeklődőinket. Az új külső mellett, hasznos információkat tovább

Nyilatkozat

Ezúton tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a cégünk által gyártott termékek, a tovább

A honlap további használatához a cookie-k használatát el kell fogadni. Az oldal eddig is tartalmazott Kukikat több ízben, érdemes megkóstolni is! További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás